Velkommen til Landlivs gæstebog

06-11-2017

Vickie

Fra første møde med Helle, var vi ikke i tvivl om, at vores datter skulle tilbringe dagligdagen hos hende. Nikoline var tryg hos Helle fra dag 1 og skiftet til en ny dagplejemor forløb helt uden problemer.


Det, vi har lagt meget vægt på, er at børnene er meget ude – både hjemme i haven eller på forskellige ture. Her får vi ofte en sms med et billede, hvor glæden i børnenes øjne ikke er til at tage fejl af. Kirke, musik og legestue er også en del af aktiviteterne
hos Helle.

Hun er samtidig god til at mødes med andre dagplejere, hvor børnene kan lege sammen og lære at være sammen i en større gruppe.

Hun er utrolig opmærksom på hvert enkelt barn, og hvad deres forskellige behov er. Hun er kærlig, struktureret og holder fast i rutinerne.

Desuden har Helle en skøn familie, og børnene bliver hurtig en del af hendes hjem og familie.

Vi har altid afleveret Nikoline med en følelse af, at hun har det godt, og trives utrolig godt. Ofte er hun slet ikke klar til at komme med hjem igen.


Vi kan varmt anbefale Helle. Hun er ikke mindre end et fantastisk menneske, som vil børnene det bedste.

03-11-2017

Hanne Thomsen

Vi har kun de varmeste og bedste anbefalinger af Dagplejen Landliv. Vores dreng Frederik er blevet passet af Helle i hendes kærlige hjem, og han har været utrolig glad for det. Hos Helle er der hjerterum, legeliv og ikke mindst dejlige udeomgivelser. Vi
har holdt utrolig meget af at Frederik næsten er blevet en del af Helles familie, og blevet taget med i deres hverdag. Turene ud til heste, kaniner og ikke mindst køerne på den lokale bondegård har været dejlige oplevelser for Frederik. Vi bor inde i Odder
by, men afstanden ud til dagplejen har aldrig været et problem. Helles skønne dagpleje er hele køreturen på blot 10 min. Værd, og vi tager den gerne igen når vores lillebror August også skal passes hos Helle.

Hjemmeside 12-01-2017

Lassine

Udfordringer er hvad der gør livet interessant og overvinde dem er det, der gør livet meningsfuldt.